VL Massages op locatie & cadeaubonnen


Op locatie

Een deel van jullie maakt er al gebruik van: door mij gemasseerd worden op locatie; bij jou thuis, op je werk, tijdens jouw evenement of retraite. Daarover zeggen jullie o.a. dat:

  1. -de (werk)dag wordt onderbroken met een heerlijk moment voor jezelf en je merkt dat je minder last hebt van pijnlijke spieren, lang zitten aan een bureau of vermoeidheid;

  2. -het is om na jouw werk naar huis te gaan om gemasseerd te worden en na de massage lekker thuis te kunnen relaxen;

  3. -het heel ontspannen is dat jij een massage krijgt terwijl de kinderen op school zijn of in bed liggen;

  4. -jij een erg leuke tijd hebt terwijl jij en jouw kinderen, andere familieleden of vrienden na elkaar gemasseerd worden;

  5. -een massage een hele fijne aanvulling is voor jouw workshop, seminar en retraite.

Wil jij liever naar mij toekomen voor een massage? Dan ben je welkom in mijn praktijk in Hillegom.

Cadeaubonnen

Een massage (op locatie) kun je ook cadeau geven. Ik verzorg cadeaubonnen op maat en ze zijn één jaar geldig. Deze bonnen zijn erg leuk om te geven en te krijgen; voor een verjaardag, als Sinterklaas- of kerstcadeau of voor jouw personeel.


VL Massages reserveren

Wil jij ook (stoel)massages aan huis, op je werk, tijdens jouw evenement?

Bel of mail mij: 06 248 130 32 | vlevadou@gmail.com

Tot augustus ben ik beschikbaar voor het geven van massages met name doordeweeks. Het intakegesprek tijdens de eerste afspraak is gratis.


Op de hoogte zijn

Volg VL Massages op Twitter en/of Facebook om geïnformeerd te worden over bijv. wat massage voor jou kan betekenen, evenementen & locaties waar ik massages geef en aanbiedingen. Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je deze voortaan in je eigen mailbox ontvangen? Mail of sms/whatsapp mij jouw emailadres.

copyright © 2011 - 2016 VL Massages

Twee nieuwe massages


Door de vraag van cliënten en ervaringen tijdens het masseren op evenementen en retraites, bied ik nu twee nieuwe massages aan: een full body massage en een stilte massage. De full body massage is een weldadige massage, een moment om je even ergens anders te wanen of juist helemaal in het hier en nu. Voor de stilte massage kun je aangeven of je ook in stilte wilt aankomen en vertrekken. Dit spreken wij af tijdens het maken van de afspraak. Beide massages zijn eveneens zeer geschikt tijdens workshops, seminars en retraites.


VL Massages mailt ook nieuwsbrieven. Thema’s die aan bod komen gaan over de effecten van massage(therapie), van het preventief inzetten van massage, en, van het in contact zijn met wat je voelt en ervaart. Ander kort nieuws en activiteiten worden gecommuniceerd via deze pagina en VL Massages op Ello, Facebook, LinkedIn en Twitter. Meld je aan voor de nieuwsbrief via deze link.

Nieuwshttp://livepage.apple.com/

Lua lomi - VL Massages @ Het Winterplein - cadeaubonnen


Lua lomi

Sinds een tijd ben ik mij aan het verdiepen in lua lomi, een Hawaiiaanse massage die vroeger aan lua strijders werd gegeven. Lua is een Hawaiiaanse vechtkunst die vandaag de dag nog wordt beoefend.

Tijdens lua lomi masseer ik de spieren en worden botten uitgelijnd. Ook wordt in het lijf letterlijk en figuurlijk ruimte gecreëerd; van spanning naar ontspanning voor lichaam en geest. Lua lomi is een wat stevigere massage van het hele lichaam waarbij gespannen spieren versoepeld worden en het lymfesysteem en de bloedsomloop geactiveerd worden. Een verschil met de meeste massages die ik geef, is dat lua lomi een hoger massagetempo heeft, die ik afwissel met langzamere strijkingen.

Lua lomi kun je vanaf nu bij mij boeken vanaf €60 | 60 min. tot €90 | 90 min.


VL Massages @ Het Winterplein

In de kerstweek ga ik stoelmassages geven tijdens Het Winterplein in Noordwijk. Het Winterplein is een ondernemend initiatief voor alle leeftijden met diverse activiteiten, optredens, eten & drinken, een wintermarkt, een schaatsplein, en het horecaplein waar ik stoelmassages ga geven en dat uitzicht heeft op het kidsplein.

Mijn stoelmassages zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Terwijl je voorover zit in een ergonomische massagestoel, krijg je een drukpuntmassage over de kleding. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen kunnen worden gemasseerd. Een ontspannend moment terwijl jouw kinderen schaatsen, spelen of als je even wilt bijkomen van de drukte.

De prijs van een VL stoelmassage is tijdens het evenement €1 per minuut, vanaf €5 | 5 min. tot €20 | 20 min. Kies met jouw budget en beschikbaare tijd voor een ontspannende stoelmassage.

20 t/m 27 december | 10:00 - 22:00 | Vuurtorenplein | Noordwijk aan Zee


Cadeaubonnen

Een massage (op locatie) kun je ook cadeau geven. Ik verzorg cadeaubonnen op maat en ze zijn één jaar geldig. Deze bonnen zijn erg leuk om te geven en om te krijgen; bijvoorbeeld voor een verjaardag, als kerstcadeau of voor jouw personeel.


VL Massages @ Advance Beauty


Op donderdag 31 maart a.s. is weer een speciale massagedag in de prachtige massageruimte van de schoonheidssalon Advance Beauty van Astrid van de Goor in Weert. Ga naar het event op de Facebookpagina van VL Massages voor meer informatie en om een massagesessie te reserveren. Boek aansluitend een schoonheidsbehandeling om jezelf extra te verwennen!

VL Massages @ clearing retraite ‘Life Skills for Now’


Leer zelf (verdieping van) clearing - oftewel bewustzijn en acceptatie van jezelf, anderen, werk- en woonomgeving, en situaties - van grondlegger en auteur Eric Dowsett aan de hand van uitleg, ervaringsverhalen, meditaties en diverse oefeningen, zodat je clearing zelf kan toepassen voor jezelf en anderen, in jouw huis en werkomgeving. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Tijdens deze retraite geef ik (stoel)massages om jou via het fysieke te ondersteunen met het proces van omarmen, spanning los laten en niets persoonlijk of serieus te nemen. Alvast massages reserveren? Klik hier.

vrijdag 27 mei - vrijdag 3 juni 2016

Château Frandeux | meer informatie en inschrijven | flyer

VL Massages @ stilte detox retraite


Een week lang kun jij de transformerende combinatie van stilte, inspiratie, detox, yoga en massages beleven. Tijdens deze retraite begeleiden Juno Burger en Tijn Touber je in de stilte, onder andere met meditaties en inspiratielessen. Juno geeft ook persoonlijke clearings. Yoga wordt verzorgd door Irene Sportel en de maaltijden worden bereid door Jeanette Tromp. Meld je nu aan om zeker te zijn van je stilteweek.

Tijdens deze retraite in België geef ik in stilte (stoel)massages ter ondersteuning bij en voor het bevorderen van het dieper ontspannen, ontgiften en het accepteren van de stilte in jou. Alvast massages reserveren? Klik hier.

vrijdag 16 - vrijdag 23 september 2016

Château Frandeux | meer informatie en inschrijven


 
 
 
 http://about.me/veroniquelevadou